Diana Alecu

Business Unit Manager/ Legal Advisor

Diana este consultant principal și coordonator de proiect în domeniul afacerilor, management, dreptul societăților comerciale; guvernanță corporativă și sisteme de control, dreptul muncii, legea asigurărilor sociale, tranzacții întreprinderi; managementul resurselor umane; dreptul procedural, gestionarea și susținerea proiectelor de resurse umane.
Aptitudinile și calificările sale sunt: antrenare lideri, elaborare de strategii, dezvoltarea echipei, programe de recrutare, selecție și retenție pentru clienți (metode, programe, tipuri, procese), cu accent pe coaching-ul individual al carierei.

tel. (+40 )756 15 2222

d.alecu@fep.ec

Cristina-Mariana Mocanu

Psychologist/ International Recruiter

Cristina a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București în 2016. De asemenea, anul acesta a absolvit programul de master “Psihologie aplicată în domeniul securității nationale”. Este psiholog atestat în specialitatea Psihologie aplicată în domeniul securității publice și private. Una dintre pasiunile ei o reprezintă domeniul resurselor umane, cu accent pe partea de recrutare și evaluare a personalului. Motto-ul ei? “Fă ceea ce-ți place cu adevărat și nu vei munci nicio zi din viața ta.”

tel. (+40 )748 183 333

info@fep.ec

Daniela Talida Suc

Recruitment Manager/ Brasov

Pe parcursul carierei profesionale, Daniela a acumulat o vastă experiență în domeniul consultanței și managementului resurselor umane. Înainte de a se alătura companiei FEP, a ocupat funcții-cheie în cadrul mai multor companii multinaționale, de la  manager resurse umane la country manager. A absolvit Universitatea de Științe Economice și Relații Publice și are peste 10 ani de experiență în domeniul Resurselor Umane. Despre noul meu rol: „încurajez o revoluție a gândirii, o redescoperire a talentului atât în ​​cadrul organizației, cât și pe piața forței de muncă. Cred cu tărie că fiecare persoană este unică și de neînlocuit dacă lucrează în domeniul de care este pasionată „.

tel. (+40 )754 080 000

d.talida@fep.ec

Paula Leon

International Recruiter /Project Manager

Cu o experiență ca International Recruiter HR timp de 7 ani, Paula deține foarte bune cunoștințe de resurse umane privind identificarea, relaționarea și recrutarea de personal atât din România către Europa cât și din țările non-europene către România. Profesionalismul, seriozitatea și ambiția o ajută să se adapteze și să se plieze cât mai ușor la nevoile și cerințele clienților, dar și ale candidaților aflați în căutarea unui loc de muncă. Paula este pasionată de flori și decorațiuni iar motto-ul ei în viață este : ”Intr-o zi riscând, poți rămâne fericit toată viață!”

tel. (+40 )741 315 555

p.leon@fep.ec